Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τσίπρας: Καν' το όπως ο ΓΑΠ με iPad και iPhone

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν μπορεί παρά να αξιοποιεί τις ευκολίες που προσφέρουν τα tablet και τα smartphones, γεγονός όμως που μοιραία παραπέμπει στον  πρώην πρωθυπουργού

Μόνος, ήσυχος και αθόρυβος, καθισμένος στην τέταρτη σειρά των θέσεων εμπρός από το βάθρο του συνεδρίου, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις δεκάδων απλών συντρόφων του. Εντύπωση προκάλεσε, όχι μόνο το incognito της παρουσίας του, αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας ήταν εκεί το πρωί της Πέμπτης, σχεδόν από την αρχή της συνεδρίασης.

Περιττό να σημειωθεί ότι τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως και το μεγαλύτερο μέρος των συνέδρων απουσίαζαν από το χώρο του σταδίου Ταεκβοντό, προτιμώντας να προσέλθουν κατά τις απογευματινές ώρες. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα του πενθήμερου 1ου και ιδρυτικού Συνεδρίου, η ημερήσια διάταξη προβλέπει την έναρξη των εργασιών στις 11:00 και τη λήξη στις 22:00.

Ο κ. Τσίπρας, όπως είναι λογικό για έναν άνθρωπο με τις δικές του ευθύνες, ταυτόχρονα με την ακρόαση των ομιλιών από τους συνέδρους, παρέμεινε διαρκώς συνδεδεμένος με την επικαιρότητα, την οποία και παρακολουθεί μέσω iPad και iPhone.

Μολονότι δεν θεωρείται techno-freak όπως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί παρά να αξιοποιεί τις ευκολίες που προσφέρουν τα tablet και τα smartphones, γεγονός όμως που, μοιραία, τον ταυτίζει με τις επιλογές του πρώην πρωθυπουργού -έστω και μόνο σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...