Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Τατσόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είναι ταμπού η συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία

Επανήλθε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος επιχειρώντας να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε με τη φράση δεν είναι ταμπού η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ή τη Νέα Δημοκρατία.

Παρεμβαίνοντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Τατσόπουλος διευκρίνισε αρχικά πως όλα όσα λέει είναι προσωπικές του απόψεις που μειοψηφούν αυτή τη στιγμή στο κόμμα του και επισήμανε ότι παρά το γεγονός πως θα ήθελε και αυτός είτε αυτοδύναμη κυβέρνηση είτε συνεργασία με άλλα κόμματα της αριστεράς, αν αυτό δεν γίνει εφικτό πρέπει να υπάρχει εναλλακτική λύση.

Δεν είναι δυνατόν να προτιμώ να έχει η Ελλάδα κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής αντί να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ είτε της Νέας Δημοκρατίας, συμπλήρωσε.

Το πρωί, σε δηλώσεις του στον VimaFM, ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε πως «εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε- είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ. Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν. Και μπορείς να μου βγάλεις ανάθεμα. Αλλά δεν θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ και με ένα κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...