Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Παραιτήθηκε η Ζωή Καρκούλια από την Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ: Δεν μπορεί να «συμπορεύεται με Βορίδιδες» και να συμπράττει μαζί τους».

Την παραίτηση της από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε με επιστολή της η Ζωή Καρκούλια, τονίζοντας με επιστολή της πως δεν μπορεί να «συμπορεύεται με Βορίδιδες» και να συμπράττει μαζί τους».

Η κ.Καρκούλια ασκεί έντονη κριτική στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο στο παρελθόν όπως η ίδια λέει ταυτίστηκε, χαρακτηρίζοντας το μεταξύ άλλων «ακροδεξιό κόμμα που υπηρετεί «μοναδικά» προσωπικές επιδιώξεις χωρίς ίχνος πολιτικής συνέπειας».

«Αρνούμαι να συμβιβαστώ με την θέση ότι για να σωθεί η χώρα θα πρέπει να κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία. Αρνούμαι να πιστέψω ότι η κατάλυση του κοινωνικού κράτους είναι ο μόνος δρόμος για να υπάρξει η Ελλάδα αύριο. Αρνούμαι να ταυτιστώ με αυτούς που πιστεύουν ότι καταργώντας όλα τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων θα σωθεί η χώρα  Αρνούμαι να ταυτιστώ με πολιτικές που θυσιάζουν τις παραγωγικές δυνάμεις και το λαό για τη «σωτηρία» ποιάς χώρας και ποιών ανθρώπων?Αρνούμαι να κοιτάξω τα παιδιά μου στα μάτια και να τους πω ότι το ΠΑΣΟΚ που εγώ υπηρέτησα είναι αυτό που συνεπικουρώντας τη σκληρή Δεξιά του  κ.Σαμαρά γύρισε την Ελλάδα στη 10ετία του 50» αναφέρει η κ.Καρκούλια και καταλήγει «Θα είμαι παρούσα σε κάθε προσπάθεια ανασύστασης της Δημοκρατικής παράταξης και του Σοσιαλιστικού χώρου, γιατί δεν αντέχει άλλο η κοινωνία το success story των λίγων σε βάρος των πολλών και τη λογική της ευημερίας των αριθμών σε μία κοινωνία που φτωχοποιείται όλο και περισσότερο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...