Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ποιος είναι ο βουλευτής Κουτσογιαννακόπουλος που ροχάλιζε όταν μιλούσε ο Αβραμόπουλος

Τα ιερά και τα όσια της ελληνικής πολιτικής σκηνής προσέβαλε ένας βουλευτής. Όχι μόνο κοιμόταν την ώρα που μιλούσε ο… θεός Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά και ροχάλιζε.


Ο υπουργός Αμυνας, όπως απακαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης παρουσίαζε τις προτάσεις του υπουργείου Αμυνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.


Ξαφνικά, ακούστηκε ένα δυνατό χρρρ, χρρρ που συνοδευόταν από μακρόσυρτο σφύριγμα. Αναστάτωση επικράτησε και όλοι άρχισαν να κοιτάνε γύρω τους να δουν τι έχει συμβεί.

Ο υφυπουργός Αμυνας Αθανάσιος Δαβάκης αρχικά έλαμψε και στη συνέχεια σκοτείνιασε. Είχε βρει το δράση της ιερόσυλης δολιοφθοράς στο πρόσωπο του κ. Αβραμόπουλου.

Φευ, ήταν όμως γαλάζιος βουλευτής. Ο εκ Φθιώτιδος ορμώμενος Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, ο αποκαλούμενος και… διακορευτής της Χρυσής Αυγής.

 Οι ιστορικοί διάλογοι...

Γιατί; Είναι αυτός ο οποίος την ώρα που διαπληκτιζόταν ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη γιατί δεν του έδινε το λόγο, σηκώθηκε από τα έδρανα και είπε: «Αντε και γαμ… Μας έχετε ζαλίσει τα αρχ…!».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ημερών εκείνων ακολούθησε και διάλογος.

Οι Χρυσαυγίτες του απάντησαν: «βγες έξω να μας τα πεις αυτά ρε…»

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος ανταπάντησε: «αν βγω έξω θα σας γαμ…».

Δεν θέλει και πολύ να σου μείνει το παρατσούκλι.

Ποιος είναι

Ο βουλευτής Φθιώτιδας είναι γεννημένος το 1961 στη Λαμία, δικηγόρος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εξελέγη για πρώτη φορά το 2012.

Από το 1999 έως και το 2010 (3 θητείες) εκλεγόταν διαρκώς νομαρχιακός σύμβουλος Φθιώτιδος και από το 2003 έως και το 2010 (4 θητείες) διατέλεσε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδος.

Ηταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 και έκτοτε περιφερειακός σύμβουλος.

Ηταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και στις βουλευτικές εκλογές του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...