Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η απρόσμενη συνάντηση του Σαμαρά με μοτοσικλετιστές


Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δειπνούσε στην Αίγλη του Ζαππείου. Και εκεί, συναντήθηκε και μίλησε με μοτοσικλετιστές. 


Ο πρωθυπουργός έτρωγε στο γνωστό στέκι του Ζαππείου με τον εξ απορρήτων σύμβουλό του Σταύρο Παπασταύρου, όταν μέλη του διαδικτυακού χώρου GsForum των αδελφών Δημήτρη και Νίκου Δουρίδα, που έχουν αδυναμία στις BMW μηχανές του πρόσφεραν ένα σφηνάκι και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, γράφει η Real News. 


«Με μεγάλη μου τιμή», απάντησε, ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε πως η Ελλάδα θα δει φως στο τούνελ σε έξι μήνες. «Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν φέξει» είπε, χαρακτηριστικά.

«Στόχος μας το πρωτογενές πλεόνασμα, που θα ενισχύσει τη θέση μας στις διαπραγματεύσεις για το χρέος, και η έξοδος στις αγορές», τόνισε.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε «ας μάθει πρώτα να κάνει αντιπολίτευση και μετά πως να κυβερνήσει»

Όταν τον ρώτησαν τι θα κάνει με την ανεργία, ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη Real News, αποκάλυψε κάτι που όπως υποστήριξε δεν έχει ανακοινωθεί: «η Microsoft πρόκειται να ανοίξει εργοστάσιο και να δημιουργήσει 500 θέσεις εργασίας. Κυνηγάω τις επενδύσεις».

Επανέλαβε και την πρόθεσή του για έναν φόρο 15%. Αλλά πρώτα «πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας», είπε.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στην λαθρομετανάστευση, ο Αντώνης Σαμαράς εξήρε το έργο του Νίκου Δένδια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. «Κάποτε δε μπορούσες να περπατήσεις στην Ομόνοια», είπε. «Ας μην ήταν η Χρυσή Αυγή» σχολίασε κάποιος για να απαντήσει ο πρωθυπουργός: «Ε όχι! Να είμαστε σοβαροί τώρα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...