Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Κουβέλης: Δεν έχω προσωπικά με τον Τσίπρα

Την αίσθηση που υπάρχει ότι ένα μεγάλο μέρος των πολιτικών διαφορών του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΔΗΜΑΡ εδράζεται σε προσωπικές διαφορές ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλέξη Τσίπρα, επιχείρησε να διασκεδάσει ο Φώτης Κουβέλης, με συνέντευξή του στη “Real News”.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επεσήμανε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα, και την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς: “Το ζήτημα είναι αποσυνδεδεμένο από πρόσωπα, και από την εθνική προέλευση των υποψηφίων προέδρων. Είναι πρωτίστως πολιτικό. Η αλλαγή των συσχετισμών στο Ευρωκοινοβούλιο είναι αναγκαία, πολύ περισσότερο σήμερα που, βάσει της Συνθήκης της Λισσαβόνας, η επιλογή του μελλοντικού Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πρέπει να αντανακλά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Το Συνέδριό μας θα αποφασίσει την ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία θα ενταχθεί η ΔΗΜΑΡ, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που θα προκύψουν από την ολοκλήρωση των διερευνητικών συναντήσεων”, σημείωσε μεταξύ άλλων στη “Real News” ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...