Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τι ζήτησε ο Σαμαράς από τους υπουργούς: Να είστε δωρικοί, αποφύγετε τις θεατρικότητες - Λίγες εμφανίσεις στην TV

Εναν κώδικα σωστής συμπεριφοράς των υπουργών περιέγραψε μεταξύ άλλων στην πρώτη του ομιλία στο νέο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.«Να απαντάτε στις ερωτήσεις στη Βουλή, λίγες και δωρικές εμφανίσεις στην τηλεόραση», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς αφού συνεχάρη τους υπουργούς, υπενθυμίζοντάς τους ότι οι Ελληνες περιμένουν πολλά από αυτούς και ότι είναι υποχρέωσή τους να δικαιώσουν τις προσδοκίες του κόσμου του κάλεσε να δουλέψουν σκληρά και να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τις κομματικές και προσωπικές προτεραιότητες.

«Να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα. Εγώ δουλεύω όλη μέρα και όλες τις ώρες», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Ακολούθως περιέγραψε έναν κώδικα σωστής συμπεριφοράς των υπουργών, τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

«Να στηρίζετε την κυβέρνηση. Να απαντάτε στη Βουλή. Να με ενημερώνετε για τα σχέδιά σας. Οποιοδήποτε πρόβλημα να καταστέλλεται εν τη γένεσή του» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: «Θέλω να έχετε δωρικό ύφος. Λίγες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Να αποφεύγετε τις θεατρικότητες. Σεμνά και λιτά. Προσέξτε την προσωπική σας συμπεριφορά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...