Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πάγκαλος: Ο Αδωνις με κάνει να σκέφτομαι ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη

Μελιστάλαχτος για τον Αδωνι Γεωργιάδη, καταπέλτης για τον Αντώνη Μανιτάκη, ενθαρρυντικός για τον Ευάγγελο Βενιζέλο εμφανίστηκε σε συνέντευξή του σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Σχολίασε ακόμη και την φήμη που φέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να λέει στον πρωθυπουργό «με γεια η μεταγραφή Πάγκαλου στη ΝΔ».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση μπορεί να εξαντλήσει την τετραετία προσθέτοντας ότι μέσω αυτής μπορεί να αναστηθεί και το ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμενος στον Αδωνι Γεωργιάδη δήλωσε: «Ευχές του δίνω. Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, υπήρξε μια έκπληξη για μένα και δε διστάζω να πω ότι είναι ο καλύτερος υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που πέρασε από το υπουργείο αυτό, ίσως μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Κατσιφάρα. Απέδειξε ότι είναι ικανός να χειρίζεται ένα υπουργείο και με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι σωστό το ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη».

Αντίθετα, για τον απερχόμενο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη δήλωσε: «Ο κύριος Μανιτάκης δεν ήθελε να "σπάσει" τίποτα. Δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα συγκεκριμένο στη ζωή του. Δίδασκε ο άνθρωπος, καλός δάσκαλος ξέρω ότι ήταν, εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του. Εφτασε 60 ετών και δεν μετακίνησε μια πέτρα από μια άλλη πέτρα. Μπορεί να έχει κανένα μποστάνι, να το καλλιεργεί. Και αυτόν τον κάνεις υπουργό;».

Για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο παρατήρησε: «Εχω την εντύπωση ότι ο κύριος Αβραμόπουλος έχει επιδείξει μεγάλη δυνατότητα συνεννόησης και συνύπαρξης με τους αντιπάλους του. Πιστεύω ότι ο κ. Βενιζέλος έχει την εμβέλεια και το διεθνές μέγεθος, που χρειάζεται να αποκτήσει - γιατί δεν το έχει αυτή τη στιγμή - ώστε να μπορεί να κοιτάξει τα γαλλικά του».

Τέλος αναφέρθηκε στη φήμη ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά είπε «με γεια η μεταγραφή Πάγκαλου στη ΝΔ»: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο Βενιζέλος, μπαίνοντας στο Σαμαρά σε μια τόσο ιστορική στιγμή, σκέφτηκε εμένα. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ασήμαντο τώρα. Αν αναφέρθηκε το όνομά μου, είναι θαυμάσιο, σημαίνει ότι έχω μεγαλύτερη επιρροή από όσο νομίζω».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...