Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Λέτε να πει του Βαρουφάκη να γράφει στο «ΒΗΜΑ»;

Το αίσθημα της προδοσίας τον πνίγει από το βράδυ της Δευτέρας... Αισθάνεται ότι ο παιδικός του φίλος, από τα χρόνια της αθωότητας στην Πύλο και την Καλαμάτα, τον πούλησε.

Ο παθών δεν είναι άλλος από τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος είδε όλα τα παιδιά να παίρνουν ένα καλό πόστο εκτός από τον γιο του τον Ανδρέα. Ο Μιλτιάδης πήγε στο Ναυτιλίας, ο Κυριάκος στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο Αδωνης στο Υγείας. Για όλους είχε ένα υπουργείο ο Σαμαράς, εκτός από τον γιο του τον Ανδρέα.

Στην πιάτσα κυκλοφορεί ένα… ανέκδοτο: ότι ο Ψυχάρης πρότεινε στον Βαρουφάκη να αρθρογραφεί στο «ΒΗΜΑ» με στόχο να υπάρξουν γέφυρες μετακόμισης του Ανδρέα Ψυχάρη στον ΣΥΡΙΖΑ. Ουτως ώστε όταν (πολύ σύντομα όπως εκτιμά ο Ψυχάρης) έλθουν στην εξουσία οι Συριζαίοι, να αναλάβει ο Ανδρέας Ψυχάρης το υπ. Εξωτερικών.

Η συμμαχία των βαρόνων της καταστροφής σε ένα πρωτοσέλιδο

Γράφει το periodista.gr: Σε ένα πρωτοσέλιδο, έχει την ευκαιρία ο ελληνικός λαός να διακρίνει και μάλιστα με την υψηλότερη ευκρίνεια ποιοι είναι οι εχθροί του, αλλά και τον συνασπισμό του διαπλεκόμενου συστήματος πολιτικής, οικονομικής και μιντιακής εξουσίας που καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό.

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο, της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής ο Σταύρος Ψυχάρης αρθρογραφεί για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της χώρας.

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο, ακριβώς από κάτω, ο πρόεδρος του πρώην ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δηλώνει με άρθρο του ότι η "δημοκρατική παράταξη είναι εδώ".

Πρώτο θέμα, στο ίδιο πάντα πρωτοσέλιδο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος με συνέντευξη του εκθειάζει και καλοπιάνει τον συγκυβερνήτη του Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Ήλθε η ώρα» για τα χειρότερα...
sportdog.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...