Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Γροθιά στο στομάχι το γράμμα 41χρονου αυτόχειρα μέλος των ΑΝΕΛ - Τι έγραψε ο Καμμένος

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε 41χρονος πηδώντας στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με τη γυναίκα του, στη Λάρισα. Ο αυτόχειρας άφησε πίσω του γράμμα που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με το larissanet.gr που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το σημείωμά αυτοκτονίας, ο 41χρονος ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που κρατούσε καλά κρυμμένες τις ευαισθησίες του. Τις αγωνίες και το πάθος του τις έβγαζε το τελευταίο διάστημα μέσα από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής του νομού Λάρισας.

Πριν βουτήξει στο κενό, έγραψε ένα κείμενο που συγκλονίζει, μια πραγματική γροθιά στο στομάχι, ένα ακριβές αποτύπωμα της ψυχολογίας χιλιάδων πολιτών που βλέπουν τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια να συνθλίβεται.

Το «αφιερώνει» σε όλους όσους «τον έφεραν στο σημείο αυτό». «Δεν μπορώ πλέον να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια από ντροπή», γράφει στο σημείωμά του και εύχεται το αίμα του να «γίνει ποτάμι που θα πνίξει» όλους όσους έφεραν τον ελληνικό λαό σ' αυτή την κατάσταση. Καλεί επίσης όλους του Έλληνες να «ξυπνήσουν και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους»

Συγκλονισμένος από την είδηση της αυτοκτονίας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook:

«Πονάω πολύ που σου απαντώ Νικόλα στο τελευταίο σου γράμμα.
Είμαι θυμωμένος μαζί σου αλλά και με τον εαυτό μου που έφυγες έτσι.
Ίσως κάνω λάθος που σου γράφω δημόσια αλλά ξεκινήσαμε μαζί φίλε και νιώθω οτι θα το ήθελες αυτό .
Η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα απο εσένα να φύγεις έτσι.
Νόμιζα οτι μαζί θα αποτρέπαμε πολλούς Έλληνες απο αυτή την πράξη.
Λείπω γιατί δεν μπορώ ανθρώπινα να δώ την γυναίκα σου και τα παιδιά σου στο τελευταίο αντίο.

Δέν είναι η ώρα για μεγάλα λόγια, αλλά σου ΟΡΚIΖΟΜΑΙ ότι θα δώσω τα πάντα για να πείσω τους ΕΛΛΗΝΕΣ να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ και να φέρουμε την ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην Πατρίδα μας.

Φίλε μου Νικόλα.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...