Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Νικολόπουλος: "Πύρινο ταγκό" Σαμαρά με Βενιζέλο... Ταγκό που δεν έχει πολλές στροφές ακόμα


Παρά την αψυχολόγητη και βαθιά αντιδημοκρατική απόφασή του να ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ, πέτυχε να διατηρήσει την πρωθυπουργική καρέκλα του, παραδίδοντας το «στέμμα του αντιβασιλέα» στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ουσιαστικά, το ίδιο το κράτος. 

Δεν είναι μόνον ότι μετατρέπει και επίσημα πλέον την παράταξη της ΝΔ και τους πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους σε... εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ και της πιο καταστροφικής πολιτικής που επεφύλαξε το κόμμα του κ. Βενιζέλου για τον τόπο στα μεταπολεμικά χρόνια.

Είναι κυρίως ότι, ακόμα και τώρα, αδυνατεί να κατανοήσει πως η απόφασή του να εγκαταλείψει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, σε συνδυασμό με τις εμμονές, τις ανεπάρκειες και τα φοβικά σύνδρομα του περιβάλλοντός του, οδηγούν τον τόπο σε τέλμα και σε ακόμα πιο βαθιά ύφεση, για την οποία θα απαιτηθούν και νέες θυσίες από τον λαό.

Ο κ. Σαμαράς τα «κατάφερε», όμως... Πέτυχε να μην ενοχλήσει την.. «φίλη» του κ. Μέρκελ στην δική της προεκλογική περίοδο και να καθησυχάσει τους δανειστές -- δυνάστες, ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να βαδίζει με σκυμμένο το κεφάλι προς το ικρίωμα που της ετοίμασαν. Έστω και αν προς αυτή την πορεία θα πρέπει να χορέψει ένα «πύρινο ταγκό», σφιχταγκαλιασμένος με τον κ. Βενιζέλο. Ένα «ταγκό» που πάντως δεν έχει πολλές στροφές ακόμα. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και η αρχή του τέλους μας αποκαλύφθηκε...»

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...