Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αποκαλύψεις Βενιζέλου για Παπανδρέου και...βουλευτές

Σε απ’ ευθείας διάλογο με το ακροατήριό του προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη σημερινή παρουσία του σε εκδήλωση κομματικών στελεχών στο Κιλκίς, και ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός!

Σχετικά με το κλίμα αμφισβήτησης στο ΠΑΣΟΚ και με τις συμπεριφορές όσων έχουν διαφοροποιηθεί, παρατήρησε ότι «τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παθαίνουν σοκ επειδή το κόμμα είχε 162 βουλευτές κι έμεινε με 32». Παρατήρησε δε ότι από τους 35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν τα Μνημόνια οι 33 ήταν με τον Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του 2007 και οι δύο δικοί του, ενώ σημείωσε πως στη συνέχεια όλοι αυτοί «φυσικά τον ρίξανε» τον κ. Παπανδρέου. 

Επίσης, επέκρινε συμπεριφορές πρώην στελεχών λέγοντας: «Πολιτικά στελέχη θέλουν να φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ αλλά να κρατάνε τους ανθρώπους τους σε διάφορες υπηρεσίες. Φεύγω από το ΠΑΣΟΚ αλλά θέλω να έχω τους δικούς μου συμβούλους ως συμβούλους του Στουρνάρα, τους μεταθέτω εκεί. Θέλω να φύγω από το υπουργείο Ανάπτυξης αλλά θέλω να αφήσω το γραφείο μου στον Χατζηδάκη».

Εκτιμάται, ότι τα τελευταία πυρά, στρέφονται κυρίως κατά της Άννας Διαμαντοπούλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...