Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Εξαλλος ο Κουκοδήμος, διότι δεν έγινε υπουργός - «Ελα να σου εξηγήσω» του είπε στενός συνεργάτης του Σαμαρά

Θέμα προέκυψε με τον πρώην αθλητή και ολυμπιονίκη Κώστα Κουκοδήμο, που περίμενε να γίνει υπουργός και καθότι δεν έγινε, εξοργίστηκε τόσο που δεν κατάφερε να το κρύψει.

«Ελα να σου εξηγήσω γιατί έμεινες εκτός κυβέρνησης» του είπε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας στο τηλέφωνο και ο Κουκοδήμος έτρεξε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κι όταν επέστρεψε μετά από μισή ώρα, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ήταν ακόμα πιο οργισμένος. «Αρες μάρες κουκουνάρες μού είπε ο κ. Μπούρας» έλεγε. Οταν τον ρώτησαν τι του είπε ακριβώς ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Μου συνέστησε να κάνω υπομονή, θα έρθει η σειρά μου, αλλά δεν τον πίστεψα. Τέτοια έχω ακούσει πολλά. Θα αποφασίσω εάν θα μείνω ή θα φύγω, και αν φύγω θα πάω να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου Κατερίνης».

Νωρίτερα, έλεγε εν εξάλλω στο εντευκτήριο της Βουλής. «Δεν πρόκειται να μείνω, θα φύγω από τη ΝΔ» επαναλάμβανε συνεχώς. Μάλιστα κάποια στιγμή τον άκουσαν οι κ. Κουράκος και Μανώλης (που έφυγαν από τον Πάνο Καμμένο) και του πρότειναν να εισχωρήσει στο κόμμα τους: «Οταν λέω φεύγω, σημαίνει πως δεν πάω πουθενά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...