Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ζέττα Μακρή: Ελπίζω να κάνω έργο στο υπουργείο για να μη μείνω στην ιστορία ως τυχερή- Το sms που έστειλα στη Βούλτεψη

Ακριβώς στις 8 το πρωί η Ζέττα Μακρή έφτασε στο Υπουργείο Υγείας, φανερά ευτυχής, αλλά και συγκρατημένη ως προς της αποστολή της, απαντώντας στα σχόλια για την τύχη που την έκανε σε λίγους μήνες βουλευτή και υπουργό, πως ελπίζω να μην μείνει στην ιστορία ως τυχερή και μόνο.

Φτάνοντας στο υπουργείο Υγείας δήλωσε πως σήμερα θα μάθει ποιές είναι οι αρμοδιότητες της, πως το έργο είναι δύσκολο αλλά και ότι στις παρούσες συνθήκες όλα τα υπουργεία έχουν δύσκολο έργο. Οταν έγινε σχόλιο για την τύχη της (ορκίστηκε βουλευτής την 1η Απριλίου μετά το θάνατο του Αθανασίου Νάκου και χθες έγινε υπουργός μετά την άρνηση της Σοφίας Βούλτεψη να αναλάβει) και της ζητήθηκε μάλιστα να πει κάποιους αριθμούς για Τζόκερ, χαμογελαστή απάντησε «ελπίζω να κάνω έργο στο υπουργείο και να μη μείνω στην ιστορία ως η τυχερή». Ανέφερε πως τον ηγετικό ρόλο στο υπουργείο έχει αναμφισβήτητα ο Αδωνις Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι Γεωργιάδης και Μπέζας «θα με παρασύρουν στην καλή δουλειά».

Πρόσθεσε πως η Σοφία Βούλτεψη είναι φίλη της και αποκάλυψε μάλιστα πως τη έστειλε ένα sms για να την συγχαρεί όταν έμαθε ότι ανέλαβε υφυπουργός Υγείας. Λιγες ώρες αργότερα βέβαια άρχισε να δέχεται η ίδια συγχαρητήρια μηνύματα αφού βρέθηκε στη θέση της Σοφίας Βούλτεψη. Πάντως η πρωινή εμφάνιση της νέας υφυπουργού Υγείας, δείχνει πως αν μη τι άλλο το υπουργικό συμβούλιο αναβαθμίζεται ενδυματολογικά αφού η κυρία Μακρή τολμά στυλιστικά. Σήμερα φορώντας ένα φόρεμα σε γραμμή Jackie O, δεν δίστασε να βάλει μερικές φούξια πινελιές πάνω στον ασπρόμαυρο καμβά του φορέματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...