Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αποκάλυψη: Η Τίνα Μπιρμπίλη η οποία εξεδιώχθη από τον ΟΟΣΑ, εργάζεται στο υπουργείο Εξωτερικών

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η εφημερίδα «Το Ποντίκι», η οποία αναφέρει σε άρθρο της πως η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και πρώην πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ Τίνα Μπιρμπίλη, εργάζεται σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του, το «Ποντίκι» υποστηρίζει πως η κ. Μπιρμπίλη επέστρεψε στο υπουργείο Εξωτερικών καθώς διατηρεί την ιδιότητα της εμπειρογνώμονος και αναφέρει μάλιστα πως «είχε περάσει κάποτε με διαγωνισμό και μάλιστα χάρη σε αυτήν την επιτυχία γνωρίστηκε με τον ΓΑΠ που τότε ήταν ΥΠΕΞ και έγιναν αχώριστοι».

Ολόκληρο το δημοσίευμα:

«Ότι έφυγε από τον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, όπου την είχε στείλει ο ΓΑΠ, το ξέρετε. Ότι επέστρεψε στο ΥΠΕΞ το μάθατε; Η Τίνα Μπιρμπίλη είναι ξανά ανάμεσά μας. Εργαζόμενο κορίτσι στο υπουργείο Εξωτερικών καθώς διατηρεί την ιδιότητα της εμπειρογνώμονος. Είχε περάσει κάποτε με διαγωνισμό, και μάλιστα χάρη σε αυτήν την επιτυχία γνωρίστηκε με τον ΓΑΠ που τότε ήταν ΥΠΕΞ και έγιναν αχώριστοι. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που πήγε στο Παρίσι έριξε μαύρη πέτρα πίσω της και έκοψε τα πολλά - πολλά ακόμη και με τον ΓΑΠ, που όμως είναι συνηθισμένος σε καπρίτσια κηπουρών».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...