Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πάγκαλος: «Να φύγουν οι αργόμισθοι και οι τεμπέληδες της ΕΡΤ»

 Υπέρ της απομάκρυνσης των «αργόμισθων» και των «τεμπέληδων» από την ΕΡΤ τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος απαντώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με το φημολογούμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΒήμαFM είπε χαρακτηριστικά:
«Θέλω να μην υπάρχουν αργόμισθοι και τεμπέληδες που προσλαμβάνονται με βάση την εκάστοτε κομματική αποτίμηση – γιατί ξέρετε ότι είναι χαμαιλέοντες όλοι αυτοί και αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την κυβέρνηση, γίνονται από πράσινοι μπλε, από μπλε πράσινοι και κάποιοι κόκκινοι τώρα. Αυτό πρέπει να σταματήσει».

Τόνισε επίσης ότι η ΕΡΤ ως «μονοπώλιο του κράτους» είναι κάτι το «απαράδεκτο». «Να βρει τα λεφτά της από εκεί που τα βρίσκουν και οι υπόλοιποι σταθμοί, δηλαδή από την ελεύθερη αγορά και να αποκτήσει ένα ικανοποιητικό κοινό», σημείωσε ο πρώην υπουργός.

Αναφερόμενος στο «ναυάγιο» για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι δύο πιθανές εξηγήσεις υπάρχουν: «ή περιμένουν οι Ρώσοι να δουν τι θα γίνει με τον αγωγό αερίου και βρεθούμε μπροστά σε μια στρατηγικής σημασίας επιλογή ή παρενέβη ο δυτικός κόσμος – όχι μόνο οι Βρυξέλλες, αλλά και οι Αμερικάνοι».

«Ενοχλεί ποικιλοτρόπως όταν πάμε, ως Ελλάδα, να κάνουμε κάτι εδώ και χρόνια. Αυτοί οι άνθρωποι τι θέλουν; Από τη μία μας θέτουν ως προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση της χώρας βάσει του Μνημονίου να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις και από την άλλη μας βάζουν εμπόδια και όρους που αν γίνουν αποδεκτοί, θα θέσουμε σε κίνδυνο τη λειτουργία των θεσμών και την ασφάλεια των προσώπων που εμπλέκονται», παρατήρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...