Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Καβγάς Κανέλλη- Αρβανίτη στη Βουλή

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους με πρωταγωνιστές τη βουλευτή του ΚΚΕ Λ.Κανέλλη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη μέσα στο κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κατάργηση του θεσμού του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης πρότεινε να διαγραφούν τα πρακτικά με τον επίμαχο διάλογο, προκαλώντας την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο που έκανε η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη σε προηγούμενες -υποτιμητικές για τους βουλευτές-δηλώσεις του Μιχάλη Αρβανίτη. "Ανοίγεις το στόμα σου και μας βρωμίζεις όλους" είπε η βουλευτής του ΚΚΕ για να λάβει την απάντηση : "Χαιρέτισα την κομμουνίστρια πριν από λίγες μέρες και δεν ανταπέδωσε το χαιρετισμό".

"Δεν ανταπέδωσα γιατί είσαι φασιστόφατσα, αρνείσαι το Ολοκαύτωμα και εγώ δεν χαιρετώ όμοιούς σου, είσαι ναζιστής", εξήγησε η Λιάνα Κανέλλη και ο βουλευτής της Χ.Α έκανε λόγο για "κουβέντες του πεζοδρομίου" και "νοοτροπία Κατίνας που δεν έχει καμία θέση στην επιτροπή".

Η έντονη στιχομυθία προκάλεσε την αντίδραση του Μανώλη Κεφαλογιάννη (ΝΔ) που ζήτησε να διαγραφούν τα πρακτικά αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) εξέφρασε την αντίθεσή της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...