Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

H «ταραγμένη» τηλεφωνική απολογία της Φώφης Γεννηματά στα Νέα για το e-mail της τρόικα

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την ταραγμένη -όπως λέει- Φώφη Γεννηματά περιγράφει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα, μετά τη διαρροή του e-mail της τρόικα για το λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία που προκάλεσε σάλο.


Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα, η τηλεφωνική συνδιάλεξη του δημοσιογράφου με την αναπληρώτρια υπουργό Αμύνης είχε έντονες διακυμάνσεις που παραμένουν στο off the record

Η ουσία είναι πως η Φώφη Γεννηματά επιμένει πως δεν είναι υπεύθυνη για τη διαρροή του e-mail, το οποίο είχε συνολικά 12 αποδέκτες όπως αποκαλύπτει στον Γιώργο Παπαχρήστο. Αναφέρει χαρακτηριστικά «Φέιγ βολάν είχε γίνει» ενώ εξηγεί ότι όταν την προσέγγισαν οι δημοσιογράφοι στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να κάνει την στρουθοκάμηλο ή να πει ψέμματα και προσθέτει με νόημα «Οι εργαζόμενοι γνώριζαν την ύπαρξη του πριν καν ενημερωθώ εγώ».

Επιπλέον, της φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου της φορτώνει «το μπάχαλο» που δημιούργησε το τελεσίγραφο της τρόικα. Το θέμα πάντως σήμερα έχει περάσει στην αρμοδιότητα του Γιάννη Στουρνάρα που την προσεχή εβδομάδα θα δώσει επίσημη απάντηση επί του θέματος στην τρόικα και όπως όλα δείχνουν θα είναι κατηγορηματικά αρνητική.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...