Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αδωνις: Αν γίνεΙ έστω και μια απόλυση θα παραιτηθώ. Συνδικαλιστής: Ρώτα τον μπάρμπα μου τον ψεύτη

Συνεχίζεται η τηλεοπτική κόντρα του υπουργού Υγείας με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Χαϊδάρι για το θέμα της κινητικότητας, με τον υπουργό να επιμένει να καλεί τον συνδικαλιστή να βάλει ένα ιδιότυπο στοίχημα μαζί του, αλλά και να ανακοινώνει την άμεση έκδοση ΦΕΚ για την πλήρωση 1750 θέσεων.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης αφού ενημέρωσε πως με τη συνδρομή του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού που δίνει από την περιφέρεια Αττικής 1 εκατομμύριο ευρώ για την αναβάθμιση του νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, επανέλαβε πως δεν θα γίνει καμία απόλυση. Κάλεσε τον κ. Σελεπό που επέμενε για το αντίθετο να βάλουν ένα στοίχημα: αν απολυθεί έστω και ένας εργαζόμενος θα παραιτηθεί από τον υπουργικό θώκο ο Αδωνις Γεωργιάδης, Στην αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Σελεπός από το ΕΣΥ. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν απάντησε για το στοίχημα αλλά ανέφερε πως στο χωριό του λένε «ρώτα τον μπάρμπα μου τον ψεύτη»..

Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε πως σήμερα το απόγευμα ή αύριο βγαίνει το ΦΕΚ για την κάλυψη 1750 οργανικών θέσεων ενώ οι θέσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα είναι 1640 άρα στην ουσία δεν θα γίνουν απομακρύνσεις εργαζομένων αλλά προσλήψεις νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...