Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

«Μποτιλιάρισμα» στο άντρο του Μπουτάρη: Αμηχανία από Κουτσούμπα και Τσίπρα που συναντήθηκαν στην είσοδο

Η εβδομάδα αυτή ανήκει δικαιωματικά στη Θεσσαλονίκη, ελέω, ΔΕΘ και ο δήμαρχος , Γιάννης Μπουτάρης αποτελεί τον πιο περιζήτητο πολιτικό της πόλης. Φυσικά μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν αναμενόμενο να συμβούν αρκετά ευτράπελα.


Ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατευθυνόταν προς το Δημαρχείο για να συναντήσει τον κ. Μπουτάρη, κοντοστάθηκε και συζήτησε για λίγη ώρα με ορισμένους σχολικούς φύλακες που έχουν κατασκηνώσει εδώ και ημέρες έξω από το κτίριο για να διαμαρτυρηθούν για την απόλυσή τους.

Την ίδια στιγμή έξω από το Δημαρχείο εμφανίστηκε και ο γ.γ. Του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο καθώς είχε συνάντηση με διάφορους φορείς εργαζομένων, απολυμένους της ΕΡΤ και άλλους.

Μάλιστα όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην είσοδο ήταν έκδηλη η αμηχανία τους, ενώ, όταν ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στο Δημαρχείο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας,  απευθύνθηκε στους σχολικούς φύλακες και τους είπε «Μην έχετε εμπιστοσύνη σε νέους φωστήρες που είναι σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετά ξεχνάνε».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...