Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σαββίδης φαβορί για το «Ξενία»

Τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβριος ένα έχω να δηλώσω: τα ευαίσθητα νεύρα μου δεν αντέχουν άλλες ιστορίες χλιδής με «σελέμπριτις» του Χόλιγουντ που αλωνίζουν τα νησιά του Αιγαίου. 


Εξού και μόνο ως αποχαιρετισμό στο καλοκαίρι σάς αφιερώνω την παραμυθένια ιστορία του γάμου της κόρης τού ελληνικής καταγωγής ρώσου επιχειρηματία Φιλάρετου Καλτσίδη στο Βασιλίτσι Κορώνης. Προς απογοήτευση των παραστάντων, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έκανε τελικά την εμφάνισή του. Το «παρών» όμως έδωσαν πολλοί ρώσοι επιχειρηματίες. Κατάσκοπός μου περιγράφει ως «ασύλληπτης» χλιδής το σπίτι και τον μπουφέ. Κατά τα λοιπά, από τη δεξίωση δεν έλειψαν οι αμερικανιές. Εξηγούμαι: ο πολιτικός γάμος τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Πύλου, παρουσία μόνο του ζευγαριού και των μαρτύρων. Το ίδιο βράδυ, όμως, η τελετή επαναλήφθηκε λίγο πριν από τη δεξίωση.

Μένω στην τάξη των πλουσίων για να σας ενημερώσω ότι ο Ιβάν Σαββίδης (φωτογραφία) επανέρχεται με ιμπεριαλιστικές διαθέσεις. Μαθαίνω ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ σχεδιάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων του στον τομέα του τουρισμού. Ο Σαββίδης είναι το φαβορί για το συγκρότημα του Ξενία στο Παλιούρι Χαλκιδικής, καθώς έχει κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά. Αυτή ισούται με 14 εκατ. ευρώ, την ώρα που η εσωτερική αποτίμηση του ΤΑΙΠΕΔ φθάνει τα δέκα. Ο Σαββίδης έχει κατοχυρώσει το αντικείμενο του πόθου του, αλλά το ΤΑΙΠΕΔ παραμένει ακέφαλο. Γι' αυτό και η σχετική ανακήρυξη θα γίνει όταν το Ταμείο αποκτήσει νέο πρόεδρο.

( Μικροπολιτικός ΤΑ ΝΕΑ )
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...