Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Καμμένος: Ο Πάγκαλος απειλεί τους δημοσιογράφους που δεν βρίζουν Τσίπρα και Καμμένο ότι θα τους δείρει ο κόσμος!

Το tweet Καμμένου για τη συνέντευξη Πάγκαλου


Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Πάγκαλου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναδημοσίευσε άρθρο που κάνει λόγο για φασιστικό παραλήρημα: Αναλυτικά αναφέρεται: 

«Ο Πάγκαλος παραλληλίζει τον Τσίπρα με τον Χίτλερ, τον Καμμένο με αρχηγό τρομοκρατικής οργάνωσης και φτύνει την δημοκρατία! Απειλεί τους δημοσιογράφους που δεν βρίζουν Τσίπρα και Καμμένο ότι θα τους δείρει ο κόσμος! Γι’ αυτόν δεν πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελάς; Έχει το ακαταλόγιστο;

Αυτή την στιγμή στον ραδιοσταθμό του ΔΟΛ ο Πάγκαλος επιδίδεται σε έναν οχετό ύβρεων και φασιστικής εκτροπής. “Ε, και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις τι σημαίνει; Ότι θα σεβαστώ την δημοκρατία; Δηλαδή θα έπρεπε να σεβαστώ την λαϊκή ετυμηγορία όταν έβγαλε τον Χίτλερ κυβέρνηση;”

Και αυτό ήταν το λιγότερο που είπε. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Τσίπρας έχει δηλώσει ότι δεν θα σεβαστεί το δημοκρατικό πολίτευμα (ενώ πριν λίγο ο ίδιος έφτυνε την δημοκρατία), χαρακτήριζε τον Καμμένο ως στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης κλπ κλπ. Μιλάμε για παραλήρημα ενός ανθρώπου που θα έπρεπε αυτή την στιγμή να βρίσκεται παρέα με κάποιους συντρόφους του, όπως παρέα ήταν οι υπογραφές του στα επίμαχα ΚΥΣΕΑ.

Το ότι ο εγγονός του εμπνευστή των ταγμάτων ασφαλείας μιλά για τον Χίτλερ, μόνο ως κακόγουστο ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί, εάν δεν είχαν χυθεί ποτάμια Ελληνικού αίματος από τους ομοϊδεάτες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...