Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Οι πανάκριβες πέρλες, η ροζ Chanel τσάντα και η σουίτα στο Χίλτον της απεσταλμένης του Πούτιν στον Σαμαρά

Την αποκαλούν Θάτσερ του Κρεμλίνου, είναι στη λίστα με τις ισχυρότερες γυναίκες του κόσμου σύμφωνα με το FORBES και βέβαια είναι η απεσταλμένη του Πούτιν στην ελληνική κυβέρνηση σε μια κρίσιμη στιγμή. 


Η Βαλεντίνα Ματβιένκο αποτελεί όμως και μια πρώτης τάξης κοκέτα με πανάκριβα κοσμήματα και ρούχα.

Γράφει η Σίβυλλα για το παρασκήνιο της επίσκεψης, στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Η κ. Ματβιένκο φαινόταν ενθουσιασμένη από την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Η τσάντα Chanel και ο...διαγωνισμός για την ΔΕΠΑ

Χαμογελούσε συνέχεια στον Πρωθυπουργό κι εκείνος ανταπέδιδε με... smile οδοντόκρεμας στην γυναίκα την οποία πολλοί αποκαλούν «Θάτσερ του Κρεμλίνου». Και γιατί να μην χαμογελάει άλλωστε ο Greek Prime Minister; Η κομψή Βαλεντίνα με τα signé, τις διακριτικές πανάκριβες πέρλες και την ροζ τσάντα Chanel αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ, υποστήριξε ότι υπάρχει ρωσικό ενδιαφέρον για τον ΟΣΕ. Τόνισε επίσης ότι η Gazprom θα συμμετάσχει στον νέο διαγωνισμό για την ΔΕΠΑ και μίλησε γενικότερα γύρω από ένα... μπουκέτο (όπως αυτό με τα ροζ τριαντάφυλλα που λατρεύει) με ρωσικές επενδύσεις, στην φτωχή ταλαιπωρημένη Ελλάδα.

Το private jet και ο άνδρας-υπεύθυνος της γκαρνταρόμπας

Η κ. Βαλεντίνα Ματβιένκο έφθασε με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Αθήνα. Κατέβηκε χαρούμενη τις σκάλες του private jet.

Είχαν προηγηθεί οι συνεργάτες της. Πίσω από την δυναμική Βαλεντίνα ακολουθούσε ένας γεροδεμένος κύριος. Ο συγκεκριμένος άνδρας κουβαλούσε αποκλειστικά και μόνο την... γκαρνταρόμπα της γυναίκας η οποία μέσα από ένα αστραφτερό χαμόγελο μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει «ολική επαναφορά» του ρωσικού επενδυτικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα. Η ίδια η Βαλεντίνα φαίνεται πάντως ότι έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα γύρω από την προσωπική της γκαρνταρόμπα. Στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου "Hilton" μεταφέρθηκαν δεκάδες αποσκευές. Ο άνδρας ο οποίος...«επιτηρούσε» τις λεπτομέρειες γύρω από την γκαρνταρόμπα της Βαλεντίνας, παρακολουθούσε με προσοχή το άδειασμα των αποσκευών και την τοποθέτηση ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ σε ντουλάπες και συρτάρια.

Οι γάλλοι μετρ και οι myconian holidays

Η κοκέτα κ. Ματβιένκο φρόντιζε να αλλάζει συνέχεια ρούχα. Δεν αποχωριζόταν όμως ποτέ την ροζ Chanel τσάντα της. Φαίνεται ότι της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η Μόσχα άλλωστε διαθέτει μια από τις κορυφαίες boutique Chanel στον πλανήτη. Η κ. Ματβιένκο λατρεύει τους Γάλλους σχεδιαστές. Στην συγκεκριμένη boutique εκτός από την Βαλεντίνα ψωνίζει η σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, όπως και η πρώην κυρία Πούτιν. »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...