Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πάγκαλος: Αποτυχημένοι πρωθυπουργοί Σημίτης και Παπανδρέου

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε αδιανόητη και γελοία την επάνοδο των δύο πρώην πρωθυπουργών


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, την παρουσία των πρώην πρόεδρων του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργών, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, στο συμπόσιο για τον εορτασμό της επετείου του κόμματος.
«Ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο. Δεν με ενδιαφέρει αν αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι. Και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Κατά την άποψη μου θα ήταν αδιανόητο και είναι ελαφρώς γελοίο ως ιδέα η επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Δημόσια Τηλεόραση.

«Έχει θετικό απολογισμό και του ενός η θητεία και του άλλου, με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο καθένας χειρίστηκε τα θέματα. Αλλά, βασικά, υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο, επομένως δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα η παρουσία τους», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την απουσία του από το συμπόσιο, είπε ότι χθες δεν παραβρέθηκε για πρακτικούς λόγους, καθώς είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στη Ματζουρία για ένα συνέδριο, ενώ και σήμερα δεν θα παραστεί γιατί «δεν τον ενδιαφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...