Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ- Ο Βενιζέλος με τον Ομπάμα

Στην 68η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ συμμετέχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έβγαλε φωτογραφία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομάμα.

Την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά είχαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο πλαίσιο της 68ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα είχε σύντομη συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Βαγγέλη Βενιζέλο, κατά την χθεσινοβραδινή δεξίωση του αμερικανού ηγέτη προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην 68η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ανέφερε την Τρίτη το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον Αύγουστο, και επανέλαβε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο ότι θα δοθεί συνέχεια στα όσα είχαν συζητηθεί τότε, στο Λευκό Οίκο.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος εκπροσώπησε την Τρίτη την Ελλάδα στην έναρξη της 68ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης και παρακολούθησε τις ομιλίες του γενικού γραμματέα του διεθνούς οργανισμού Μπαν Κι-μουν και του Μπαράκ Ομπάμα.
Ωστόσο, εκτός από την συνομιλία ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την γυναίκα του Λίλα Μπακατσέλου μαζί με τον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...