Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Νικ. Κακλαμάνης: Πιο επίκαιρο από ποτέ το να αλλάξουμε τον κ. Στουρνάρα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε την προειδοποίηση προς τον υπουργό Οικονομικών που για πρώτη φορά είχε απευθύνει στις αρχές Αυγούστου


Άσβεστη φαίνεται ότι παραμένει η κόντρα του Νικήτα Κακλαμάνη με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

«Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ το να αλλάξουμε τον κ. Στουρνάρα» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM, ερωτηθείς για το αν εξακολουθεί να ισχύει η προειδοποίηση που είχε απευθύνει προς τον υπουργό Οικονομικών την 1η Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή της κόντρας των δύο ανδρών ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών περί πολιτικού κινδύνου που αντιμετωπίζει η χώρα, λόγω κοπώσεων των βευλευτών.

Τότε, λοιπόν, από το βήμα της Βουλής είχε απαντήσει ο Νικήτας Κακλαμάνης: «Μεταφέρετε στον υπουργό Οικονομικών ότι με όσα λέει και πράττει ειδικά τελευταία, αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε, ματαιοπονεί. Απλά θα τον αλλάξουμε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Ο κ. Κακλαμάνης στη σημερινή του συνέντευξη υποστήριξε ότι το success story έχει περάσει στο παρελθόν: «Είχα κάνει πριν από καιρό μια ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, πόσες επενδύσεις, είτε από Έλληνες είτε από ξένους, άνω του 1 εκατ. ευρώ έχουν γίνει στην Ελλάδα το 2012. Ξέρετε την απάντηση; Τέσσερις… Να μιλάμε λοιπόν για ανάπτυξη με αυτήν την επίσημη απάντηση, αντιλαμβάνεστε ότι κοροϊδεύουμε αλλήλους. Νομίζω ότι αυτό (το success story) έχει περάσει πλέον στο παρελθόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...