Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Παπαδημούλης: Κήρυξε προεκλογική περίοδο διάρκειας ο Σαμαράς

Οξύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του στην 78η ΔΕΘ. 


Ο βουλευτής δήλωσε ότι «έχει χάσει την ψυχραιμία του, είναι σε πανικό είναι λίγος και ακατάλληλος για το πόστο του πρωθυπουργού.» 

«Βλέποντας το θρυμματισμένο ‘success story’, κήρυξε άγνωστης διάρκειας προεκλογικής περίοδο δένει αυτό με δημοσιεύματα για εκλογές εντός του 2014» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι θα γίνουν εκλογές πριν την ελληνική προεδρία το φθινόπωρο, ή το Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές, η το αργότερο το Φεβρουάριο του 2015 που λήγει η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Όσο γρηγορότερα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Όταν η χώρα εχει ύφεση, λουκέτα, ανεργία και έλλειψη προοπτικής για το μέλλον θα περίμενε απο τον πρωθυπουργό να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας με πραγματικά επιχειρήματα. Πολύ φοβάμαι ότι προσπάθησε πίσω απο ψευδείς ισχυρισμούς εικονική και χυδαία επίθεση να κρύψει την πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων» τόνισε.

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζει παρασκηνιακά νέο πακέτο με νέο μνημόνιο. «Άρχιζε να μοιράζει πρωτογενές πλεόνασμα που ακόμη δεν υπαρχει, αποκατέστησε τη χαμένη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας όταν είναι στη θέση 91 της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας...» ανέφερε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...