Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Λαφαζάνης κόβει τον... ΣΥΡΙΖΑ

Οτι η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην εμφανίζονται τα στελέχη του στη Δημόσια Τηλεόραση εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι γνωστό. Το αντίστροφο, όμως, ομολογώ ότι δεν το είχα φανταστεί. 


Αναφέρομαι στην πρόταση που έκανε χθες ο Π. Λαφαζάνης. Ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε να αποκλείει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δημόσια Τηλεόραση. Δηλαδή, να μην επιτρέπει στους δημοσιογράφους της να καλύπτουν εκδηλώσεις της Κουμουνδούρου. Δεν ξέρω πώς ακριβώς έχει σχεδιάσει στο μυαλό του το εν λόγω πογκρόμ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η πρόταση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ωτακουστής μού λέει ότι δεν έλειψαν οι αιχμές για αντιδημοκρατική πρόταση. Και λίγα είπαν.

Μένω στην Κεντρική Επιτροπή για να σας μεταφέρω ακόμη μία ρηξικέλευθη πρόταση που ακούστηκε. Τη διατύπωσε ο Κώστας Ησυχος και αφορούσε τη Συρία. Για την ακρίβεια, ο υπεύθυνος του τομέα εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να δημιουργηθούν... Μπριγάδες της Ειρήνης προκειμένου να μην προχωρήσει η διεθνής επέμβαση στη Συρία. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Σας ενημερώνω ότι ο Ησυχος εννοούσε κάτι σαν λαϊκές ταξιαρχίες. Εξού και δεν μου κάνει εντύπωση που ο Πάνος Σκουρλέτης τον κάλεσε ευγενικά να χρησιμοποιεί πιο κατανοητή ορολογία. Δεν έχει άδικο. Αν χρειάζεσαι λεξικό για να καταλάβεις, κάτι δεν πάει καλά.

(Μικροπολιτικός - ΤΑ ΝΕΑ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...