Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ο Χρυσοχοΐδης εκτός εαυτού αρπάζει το iPad του Λοβέρδου και απειλεί θεούς και δαίμονες!

Πανδαιμόνιο επικράτησε την Τετάρτη το πρωί στη σύσκεψη των επτά κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα πριν τη ηλεκτρισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να βγάζει κυριολεκτικά αφρούς και να απειλεί θεούς και δαίμονες κραδαίνοντας το... iPad του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ειδικότερα, η σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι κύριοι Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Σκανδαλίδης, Ευθυμίου, Ανδρουλάκης, καθώς και οι κυρίες Διαμαντοπούλου και Γενημματά, επικεντρώθηκε στο αν θα συμμετάσχει ή όχι το ΠΑΣΟΚ με τα κορυφαία στελέχη του στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Ένα ζήτημα πουδίχασε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση ήταν από την αρχή έντονη αλλά πήρε φωτιά όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την τελική του εισήγηση για συμμετοχή με μη κορυφαία στελέχη. Εκεί πήρε το λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που, εκνευρισμένος όπως ήταν, λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που ήταν υπέρμαχος της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση με όσους θεωρούνται πετυχημένοι υπουργοί, άρπαξε από τον ανυποψίαστο Ανδρέα Λοβέρδο το iPad, σηκώθηκε πάνω και κραδαίνοντάς το απειλητικά, άρχισε να φωνάζει:

«Ποιος γαμώτο από εδώ μέσα έχει πρόβλημα με τους επιτυχημένους υπουργούς;», βγάζοντας αφρούς.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο παρενέβη ο Μίμης Ανδρουλάκης ο οποίος του είπε σκωπτικά: «Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου πετυχημένο»

Η ατάκα αυτή έβγαλε εκτός εαυτού τον κ. Χρυσοχοΐδη που επιχείρησε να κινηθεί απειλητικά εναντίον του, κουνώντας το iPad του κ. Λοβέρδου λίγα εκατοστά μπροστά από το πρόσωπο του Μίμη Ανδρουλάκη!

Ευτυχώς με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων δεν δόθηκε συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...