Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πικραμένος ο Χατζησωκράτης με τον Κουβέλη που τον αφήνει εκτός Βουλής [βίντεο]

Δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του και το θυμό του ο Δημήτρης Χατζησωκράτης σήμερα το πρωί, όταν σε τηλεοπτική εκπομπή ερωτήθηκε για την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να διατηρήσει τη βουλευτική έδρα της Β' Αθήνας και όχι της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να μείνει το γνωστό ιστορικό στέλεχος εκτός Βουλής.
Ο κ. Χατζησωκράτης,όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή του Mega για την απόφαση αυτή του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς να προτιμήσει να βρίσκεται στη Βουλή η κυρία Νίκη Φούντα, μια νεαρά αρχιτεκτόνισσα, άγνωστη και χωρίς προηγούμενη πολιτική εμπειρία και όχι αυτός, αρχικά δήλωσε «κανένα σχόλιο», αλλά το ύφος του τα έλεγε όλα.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Χατζησωκράτης είναι ένα από τα ιστορικότερα και πλέον έμπειρα πολιτικά πρόσωπα του ανανεωτικού χώρους της αριστεράς και δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Κουβέλης του έχει αναθέσει την εκπροσώπηση του κόμματός του στην άτυπη ομάδα διαπραγμάτευσης με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Για το λόγο αυτό η απόφαση του κ. Κουβέλη προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότια αφορά το σκεπτικό της που δεν είναι γνωστό.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι στη Β' Αθήνας εκλέγεται για τη ΔΗΜΑΡ και ο Οδυσσέας Βουδούρης, ένα στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, που μετακόμισε από τη Μεσσηνία στη Β' Αθήνας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...