Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ενοχλημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πρόταση να αναλάβει αναπληρωτής στο Περιβάλλοντος

Iδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά – την οποία και απέρριψε-να αναλάβει αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος με υπουργό τον καθηγητή του ΕΜΠ και του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , Ευάγγελο Λιβιεράτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr o κ. Μητσοτάκης είχε βολιδοσκοπηθεί το προηγούμενο διάστημα για τη θέση του υπουργού στο Περιβάλλοντος και είχε ανταποκριθεί θετικά καθώς γνωρίζει το αντικείμενο και έχει ασχοληθεί εκτενώς με αυτό. Μάλιστα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον παρουσίαζαν ως το ένα από τα δύο ακλόνητα φαβορί για σημαντικά υπουργεία στην κυβέρνηση Σαμαρά μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη.

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε σήμερα για να αναλάβει την θέση του αναπληρωτή ήταν για τον κ. Μητσοτάκη δυσάρεστη έκπληξη καθώς ανέτρεψε τα δεδομένα που γνώριζε . Ωστόσο, ενδεχομένως να αποδεχόταν τη θέση αν δεν είχε και σοβαρή διαφωνία με το πρόσωπο του υπουργού που θα ήταν προϊστάμενος του και τον οποίο θεωρεί άνθρωπο του κ. Βενιζέλου.

Αγνωστο παραμένει ως τώρα αν ο κ. Μητσοτάκης θα δημοσιοποιήσει την ενόχληση του αυτή ή θα προτιμήσει να παραμείνει σιωπηλός για να μην δημιουργήσει προβλήματα στην κυβέρνηση σε μια κρίσιμη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...