Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η η εγχείρηση του πρωθυπουργού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 12 το μεσημέρι η επέμβαση ματιού, στην οποία υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, που διαπιστώθηκε χθες.

Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο Αττικό Νοσοκομείο λίγο μετά τις 9 το πρωί, αλλά η επέμβαση άρχισε στις 11, καθώς απαιτήθηκε αρκετός χρόνος για την προεγχειρητική προετοιμασία και την αναισθησία.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον διευθυντή της β΄πανεπιστημιακής οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κ. Σαμαράς είχε ενοχλήσεις στο μάτι εδώ και αρκετές ημέρες αλλά, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ανέβαλε την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο. Οι θεράποντες ιατροί του έκριναν χθες ότι η επέμβαση ήταν αναπόφευκτη. Παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών, ο κ. Σαμαράς επιμένει να μην παραμείνει στο νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, από τον οποίο ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του και του ευχήθηκε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...