Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Βερναρδάκης στο Twitter: Υπεύθυνος επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάγκαλος

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο ιδρυτής της εταιρείας δημοσκοπήσεων “VPRC” και καθηγητής στο ΑΠΘ Χριστόφορος Βερναρδάκης, προσέγγισε με ειρωνικό τρόπο όσα είπε σήμερα στο ραδιόφωνο του “ΒΗΜΑ Fm” ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αποκαλώντας “ανεπάγγελτο” τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, και επιρρίπτοντας ευθύνες στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την τραγωδία της Marfin.

“Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Πάγκαλος επί τω έργω: Η μόνη δουλειά που έκανε ο Τσίπρας ήταν κατάληψη…”., έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter  o Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής προσωπικής κριτικής από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του “ΒΗΜΑ Fm”.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ τη θεωρία των δυο άκρων, “για να απαλλαγεί από τις ευθύνες του, που είναι δεδομένες”, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου για κίνημα πολιτικής και ιδεολογικής βίας, παράλληλα με τη Χρυσή Αυγή, που “μπορεί να οδηγήσει και σε περιπτώσεις σαν του άτυχου Φύσσα στο Κερατσίνι ή μπορεί να μην έχει οδηγήσει ακόμα. Αλλά έχει οδηγήσει στην περίπτωση των άτυχων που δούλευαν στη Marfin, εκείνη τη μέρα που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από το μπλοκ του και αποφάσισαν να κάψουν τους απεργοσπάστες”.

O Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε για “τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ”, και εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. “Είναι παντελώς ανεπάγγελτος. Η μόνη του δραστηριότητα είναι ότι καταλάμβανε το σχολείο του κάθε τόσο και το έκλεινε”, σχολίασε χαρακτηριστικά για τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...