Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ καταγγέλλει τη ΝΕΤ για την εμφάνιση Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή


Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ εκφράζει την έντονη αντίδρασή της για την παρουσία του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

«Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλια Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο» τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά.

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής μίλησε για μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες δηλώσεις, που δημιουργούν μια πλαστή εικόνα για την Χρυσή Αυγή.

Για το πρόσφατο περιστατικό στην Κρήτη και τη φράση του σε αστυνομικό «θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ» τόνισε ότι υπήρχε κίνδυνος από πορεία 100 κρανοφόρων με φονικά σύνεργα στα χέρια και παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει λάθη αλλά «δεν μετανοούμε και δεν ζητάμε συγγνώμη»

Σεερώτηση του παρουσιαστή αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, απάντησε ότι «αν δεν πίστευα, θα ήμουν ταγματάρχης τεθωρακισμένων και θα επιχειρούσα πραξικόπημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...