Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τατσόπουλος: Δεν θα τεθεί θέμα ηγεσίας σε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε μετά από ήττα

Το… ακλόνητο της ηγεσίας του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ο Πέτρος Τατσόπουλος με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΒΗΜΑ Fm”, επισημαίνοντας ότι δεν είναι πρόκειται να υπάρξει αμφισβήτηση ακόμη και στην περίπτωση που η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση ηττηθεί στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

“Δεν νομίζω ότι τίθεται κανένα θέμα αλλαγής ηγεσίας.Έναν αρχηγό που το έχει πάει το κόμμα από το 4% στο 27% μέσα σε ένα χρόνο, δεν τον αλλάζεις. Δεν πάει να πάθει και τη μεγαλύτερη πανωλεθρία μετά; Δεν τον αλλάζεις. Απλώς, αν δεν βγει πρώτο κόμμα, θα προβληματιστεί βεβαίως τι στο μήνυμά του ήταν λάθος και πρέπει να το αλλάξει. Δεν νομίζω ότι θα αμφισβητηθεί, διότι τα πάνω και τα κάτω των κομμάτων είναι προσωρινά, αλλά αλλοίμονο και σε κάθε κόμμα που σε κάθε εκλογική ήττα άλλαζε τον αρχηγό του”, τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για την επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ψηφίσει “παρούσα”, στην ψηφοφορία για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. “Η επιλογή της δεν αιφνιδίασε κανέναν. Πρώτα απ’ όλα, η ίδια είχε προειδοποιήσει, είχε ενημερώσει. Δεν το έκανε εν αιθρία. Ξέραμε ότι θα δηλώσει «παρών». Στην πολιτική, όταν δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας, κρίνεις εάν τα ερωτηματικά και οι αστερίσκοι που βάζεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από το ίδιο το κείμενο”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Πέτρου Τατσόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...