Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο 15χρονος Στέλιος συνάντησε τον πρόεδρο της Βουλής


Η ευχή του ήταν να επισκεφτεί τη Βουλή των Ελλήνων και να συναντηθεί με τον πρόεδρό της Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Σήμερα, χάρη στους εθελοντές του οργανισμού Make- A- Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος), ο 15χρονος Στέλιος έζησε το όνειρό του.

Ο πρόεδρος της Βουλής υποδέχθηκε εγκάρδια τον έφηβο στο γραφείο του, τον οποίο συνόδευαν οι γονείς και τα αδέλφια του, καθώς και ο εθελοντής του οργανισμού, που εκπληρώνει τις ευχές παιδιών 3- 18 ετών τα οποία πάσχουν από σοβαρές, απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

«Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος για τη συνάντησή μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος συνομίλησε κατ' ιδίαν αρκετή ώρα με το νεαρό. Ο πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τον Στέλιο να επισκεφτεί και πάλι τη Βουλή για να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Μετά τη συνάντηση, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κοινοβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας, στην αίθουσα Γερουσίας, στην αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου λειτουργεί έκθεση για τον Χαρίλαο Τρικούπη, καθώς και στο Εντευκτήριο των Βουλευτών.

Για τον Στέλιο, ήταν μια ξεχωριστή μέρα που θα του μείνει αξέχαστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...