Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Τσικουδιές και παστάκια πίνει,τρώει και κερνάει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης [βίντεο]


Αγέρωχος, τηρώντας όλους τους κανόνες φιλοξενίας και με την τσικουδιά στο χέρι από νωρίς το πρωί ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γιορτάζει σήμερα τα 95 γενέθλιά του, δέχεται ευχές ενώ κάλεσε και τους δημοσιογράφους για να τους κάνει μια δήλωση.



Μέσα στο γραφείο, πιάτα στολισμένα με πολύχρωμα παστάκια κυκλοφορούν, μαζί με τα ποτηράκια που γεμίζουν συνεχώς με τσικουδιά. Μοναδικό στοιχείο που μαρτυρά την ηλικία του είναι ένα μπαστουνάκι, που είναι αφημένο σε έναν τοίχο πίσω από το γραφείο του. Ο πρόεδρος χαμογελαστός δεν σταματά να δέχεται ευχές, δήλωσε πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει και πως το σημαντικό είναι παραμένουμε όλοι ενωμένοι. Πρόσθεσε πως οι Ευρωπαίοι στο τέλος θα πράξουν το χρέος τους στην Ελλάδα «αν ακόμα και περάσουμε μερικές φάσεις δύσκολες που είναι μπροστά μας». Tόνισε πάντως ότι οι Ελληνες, πρέπει «να σφίξουμε τα δόντια» και ότι είμαστε άξιοι για κάτι καλύτερο.


Oι φωτογραφίες προέρχονται από τη σελίδα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο facebook.

Με λίγα λόγια αλλά ιδιαίτερα ευχήθηκε στον πατέρα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφοντας «Χρόνια πολλά σε έναν σπουδαίο πατέρα!» και αναρτώντας την ακόλουθη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...