Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αγαπώ τον Γιώργο Καρατζαφέρη»


Αν και αποχώρησε από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και πλέον βρίσκεται… απέναντί του, ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ότι αγαπά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ενώ μάλιστα τολμά να βάλει στοίχημα ότι σε λίγους μήνες τα πράγματα στη χώρα μας θα είναι καλύτερα!

Κι επειδή τα… γραπτά μένουν, ό,τι έγραψαν οι κάμερες της εκπομπής του ΑΝΤ1 θα είναι «μάρτυρες» για το αν τελικά ο υπουργός Υγείας κερδίσει ή χάσει το στοίχημα!

Απόψε το βράδυ λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι καλεσμένος στα «Καρντάσιας» και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που του κάνουν. Όταν μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φορά μία μάσκα του Παύλου Χαϊκάλη και ο Δημήτρης Σταρόβας μία του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο υπουργός δηλώνει πως συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο μαζί του λέγοντας μάλιστα πως τον αγαπά.


Καυστικό πάντως είναι το χιούμορ για τον Παναγιώτη Καμμένο σχολιάζοντας το επώνυμό του. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά με πάθος για την αντικαπνιστική εκστρατεία, αλλά και για την πολιτική της κυβέρνησης για την κρίση στη χώρα μας βάζοντας στοίχημα ότι σε 6 με 7 μήνες θα είμαστε καλύτερα! newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...