Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μπάχαλο στο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για.. χάρη του superman Βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου

Μπάχαλο στο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για.. χάρη του superman Βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου με τις γνωστές δηλώσεις του ότι αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχοαυτόνομο χώρο κ.λ.π.

Το ρεπορταζ του alphafm.gr είναι αποκαλυπτικό της κατάστασης που επικρατεί. Επισημαίνεται ότι στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την παραίτηση του βουλευτή από την έδρα.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

"Αποχωρήσεις βαριές καταγγελίες και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ σε δυο στρατόπεδα (Διαμαντόπουλου, και οι άλλοι).

Γιάννης Αλκιβιάδης,Περικλής Ζαγάρας και όχι μόνο αντέδρασαν για πολλά προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες, μάλιστα ο κ. Αλκιβιάδης ζήτησε για μια ακόμη φορά πως εφόσον ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχικό χώρο πρέπει να παραδώσει την βουλευτική έδρα της Καστοριάς κάτι που δεν έκανε φυσικά ο τοπικός βουλευτής ο οποίο πάντως ειδικά για την μη ενασχόληση του με τοπικά προβλήματα σχολιάζεται από πολλούς.

Χθες ακούστηκαν και καταγγελίες για μη παράδοση ταμείου, για προεκλογικά χρήματα που ξοδεύτηκαν και άλλες πολλές αστείες και ανούσιες αντιπαραθέσεις

Η συνέχεια από αύριο…..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Καστοριάς

Στις διαδικασίες της Νομαρχιακής Συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Καστοριάς που διεξήχθησαν στις 9/2/2013, αναδείχθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή, που θα έχει την ευθύνη της Τοπικής Οργάνωσης Νομού Καστοριάς, μέχρι την Πραγματοποίηση του 1ου Τακτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Ανεδείχθησαν οι εξής:

Αδαμίδου Σταυρουλα, Βασιλείου Θόδωρος, Δέλλας Γιάννης, Ζεφτυρίδου Κική, Καβελίδης Σίμος, Κοντοπούλου Στέλλα, Μουράτη Ξανθίππη, Μπασούρης Χρήστος,  Νικολάου Βασίλης, Παπαθανασίου Κώστας, Παρλαπάνη Μαρία, Σεραφείμ Ρούλα, Τζουμάκης Βασίλης, Τσάπα Βασιλική, Χατζηφωτιάδης Κώστας

Βέβαια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ εκλογή νέας νομαρχιακής δια βοής το 2013……μάλλον θυμίζει άλλες εποχές.

πηγή:alphafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...