Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καβγάς της Κωνσταντοπούλου με... μαθήματα δημοσιογραφίας αξημέρωτα!

Έξαλλη έγινε για ακόμα μία φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και τα έβαλε πρωί πρωί με το ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε επιστρέψει -όπως η ίδια δήλωσε – στο σπίτι της στις 4 τα ξημερώματα, οπότε και έληξε η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπή για τη «λίστα Λαγκάρντ» και έτυχε να δει την εκπομπή των δύο δημοσιογράφων.

Ωστόσο ζήτησε να κάνει παρέμβαση και τους κατηγόρησε πως έχουν ευθύνη για την ατμόσφαιρα που καλλιεργείται στα όσα συμβαίνουν στην επιτροπή και τους τόνισε πως θα πρέπει να λέτε τα γεγονότα και όχι ανέκδοτα.

Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι τόνοι ανέβηκαν με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήνει τον Βασίλη Λυριτζή να μιλήσει, αναγκάζοντας τον να της πει «Σας παρακαλώ αφήσετε να μιλήσει και κάποιος άλλος. Στις 6:30 το πρωί δεν έχω όρεξη για φωνές και φασαρία» και αναρωτήθηκε «γιατί πρέπει να είστε με όλους σε αντιπαράθεση;».

Η κ. Κωνσταντοπούλου επέμενε όμως και έλεγε προς τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ πως προσκαλούν μέλη της επιτροπής στο στούντιο, κάτι που θα έπρεπε να απαγορεύεται, ενώ υπογράμμισε πως εκείνη προσωπικά δεν έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικό μέσο και ούτε έχει ακουστεί.

Νωρίτερα επιτέθηκε προσωπικά και στον Δημήτρη Οικονόμου. Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως η συνεδρίαση της επιτροπής ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα, αλλά ο πρόεδρος της Χρήστος Μαρκογιαννάκης είχε φύγει από τις 9:00. Τότε ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν εκείνη έμεινε όλες αυτές τις ώρες εκεί και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε «μπορείτε να ρωτήσετε τη σύζυγο σας που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...