Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Νέος καβγάς ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για δηλώσεις Αμμανατίδου σχετικά με «το ευρώ δεν είναι φετίχ».


Οι δηλώσεις άλλου ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από εκείνες του Νάσου Θεοδωρίδη για τα Ίμια, αποτελούν την αφορμή για την εξαπόλυση νέας επίθεσης από τη ΝΔ στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο μπαίνουν οι δηλώσεις της κ. Ευαγγελίας Αμμανατίδου σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ». 

Μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας προεκλογικά σε συνέντευξή του είχε πει πως το ευρώ δεν είναι φετίχ σημείωσε: «Εδώ μιλάμε για μια κοινωνία που διαλύεται και βεβαίως θα πούμε ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ».

Κληθείσα να διευκρινίσει τι σημαίνει αυτό, συμπλήρωσε: «Δεν είναι φετίχ, διότι αν αύριο σε βγάλουν από την  ΕΕ με τους δικούς τους όρους εμείς τι θα λέμε;». Πρόσθεσε πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε το πολύ απλό: Είμαστε χώρα της ΕΕ, μέσα σε αυτή θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και το ευρώ δεν είναι φετίχ».

«Τώρα που η Ελλάδα κατοχύρωσε οριστικά την παραμονή της στο ευρώ και κανείς πλέον ξένος δεν το αμφισβητεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς εξακολουθεί να το θέτει. Η βουλευτής του Ευαγγελία Αμμανατίδου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επαναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ότι 'το ευρώ δεν είναι φετίχ'. Μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ να μην είναι φετίχ, αλλά σίγουρα είναι ταμπού. Καλό είναι να μην το αγγίζει. Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη χώρα», σχολίασε η ΝΔ.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...