Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ -Κακλαμάνης: “μπιζιμπόντης” ο Στουρνάρας, πρώτος θα υπογράψω μομφή εναντίον του!

Άστραψε και βρόντηξε κατά του υπουργού οικονομικών ο Απόστολος Κακλαμάνης. Παίρνοντας το λόγο ο κ. Κακλαμάνης αναρωτήθηκε αν υπάρχει υπουργός Οικονομικών και αμέσως μετά άρχισε να κατακεραυνώνει τον κ. Στουρνάρα λέγοντας ότι είναι μπιζιμπόντης, κοινώς ότι καταπιάνεται με πολλά αλλά δεν παράγει καθόλου έργο.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης ανέφερε πως ¨” οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί της χώρας είναι διαλυμένοι. 50 οργανισμοί είναι χωρίς διεύθυνση” και συνέχισε την επίθεση στον υπουργό λέγοντας:
“Το υπουργείο Οικονομικών είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης επειδή δοξάζεται ο κύριος Στουρνάρας στα κανάλια στα Εκάλη κλαμπ.” και σε έντονο ύφος συνέχισε λέγοντας πως “θα βάλω πρώτος την υπογραφή μου σε μια πρόταση μομφής”.

Ο εκνευρισμός του κ. Κακλαμάνη για τον υπουργό προήλθε απ' το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκε ο ίδιος στη Βουλή για να απαντήσει σε ερώτηση και αντ' αυτού εμφανίστηκε ο κ. Μαυραγάννης.

“Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν κάποιοι. Δεν είναι δυνατόν ο υπεύθυνος του οικονομικού τομέα να δίνει αυτές τις εξετάσεις... Χωρίς έργο νομοθετικό, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου είναι εύκολο να γίνονται. Η αγνόηση του κοινοβουλίου είναι επικίνδυνο να γίνεται” είπε ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε χαρακτηρίζοντας περιφερόμενο “μπιζιμπόντη” τον υπουργό την ώρα που η χώρα είναι με το ένα πόδι στον γκρεμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...