Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μαρκογιαννάκης σε Κωνσταντοπούλου: Με καλούν παλιοί συνάδελφοι και με συμπονούν που έμπλεξα μαζί σου



Ακόμα ένα επεισόδιο στη σφοδρή σύγκρουση Ζωής Κωνσταντοπούλου και Χρήστου Μαρκογιαννάκη έζησε σήμερα η προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν αφαιρέθηκε ο λόγος από την κα Κωνσταντοπουλου μετά από μια ώρα ερωτήσεων στην δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου.

Η κα Κωνσταντοπουλου ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής της αφαίρεσε το λόγο όταν άρχισε να ρωτά για τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Παπασταύρου, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Μαρκογιαννακης από την πλευρά του απαντά ότι της αφαίρεσε τον λόγο πρώτον επειδή ρωτούσε για μία ολόκληρη ώρα ενώ το όριο είναι είκοσι λεπτά και δεύτερον επειδή ρώτησε όχι για τον κ. Παπασταύρου αλλά για το C4I.

Μάλιστα ο κ.Μαρκογιαννάκης μιλώντας μετά το επεισόδιο σε δημοσιογράφους ανέφερε «Μια, δυο, τρεις, τέσσερις, 15 φορές έκανε την ίδια ερώτηση. Ειδοποιήθηκα από βουλευτή της επιτροπής ότι δεν αντέχουμε άλλο, μια ώρα μιλάει και θέλουμε να πάμε και στο σπίτι μας. Όταν πήγα, θα δείτε στα πρακτικά πως οι τελευταίες φράσεις είναι για το C4i»

Μάλιστα απαντώντας στις κατηγορίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον κ. Παπασταύρου ανέφερε «Από την ώρα που δημιουργείται ένα τέτοιο πολιτικό ζήτημα - πολιτικό είναι για μένα, γιατί ο κ. Παπασταύρου είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού - κι είπε η κυρία ότι από την ώρα που άρχισε να ρωτάει για αυτόν διέλυσα τη συνεδρίαση - επ' αυτού λοιπόν, αμυνόμενος, θεωρώ ότι υπέρτατο αγαθό είναι η σωστή ενημέρωση από αυτή τη συκοφαντία και θα σας δώσω τα πρακτικά».

Κωνσταντοπούλου και Μαρκογιαννάκης συγκρούστηκαν σφόδρα και για μια φράση που φέρεται να είπε ο πρόεδρος της επιτροπής στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μαρκογιαννάκης μέσα στην επιτροπή έπιασε παράμερα την κα Κωσταντοπουλου και της είπε «Βρε παιδάκι μου με παίρνουν παλαιοί συνάδελφοί μου δικαστές και με οικτίρουν επειδή είμαι Πρόεδρος στην Προκαταρκτική που είσαι κι εσύ. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σε αφήνω να ρωτάς ακόμα και πέντε ώρες συνεχόμενες αρκεί να κάνεις ερωτήσεις ουσίας και όχι άσχετες με την υπόθεση που ερευνά η Βουλή».

Μετά από αυτές τις φράσεις η κα Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ως «χαλκείο» τον κ. Μαρκογιαννάκη και τον απείλησε ότι θα του κάνει πρόταση μομφής.

Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι συμμετέχει στις διαδόσεις εναντίον της που έχουν δει το φως της δημοσιότητας την τελευταία εβδομάδα».

Αναφορικά με τις απειλές της Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρόταση μομφής  ο πρόεδρος της Επιτροπή τόνισε «Ας μου κάνουν πρόταση μομφής οποιοσδήποτε αναλάβει πρέπει να κάνει μια ένεση για να είναι αναίσθητος κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου».


 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...