Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο της συζύγου Μιχαλολιάκου


Τη διαδικασία κατάσχεσης και πλειστηριασμού του κτηρίου, στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο «New Dream» -αμφότερα ανήκουν στην Ελένη Ζαρούλια, σύζυγο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, και τον αδερφό της- έχει ξεκινήσει το ελληνικό Δημόσιο.

Όπως τονίζεται σε σχετικά δημοσιεύματα στις εφημερίδες «Έθνος της Κυριακής» και «Τύπος της Κυριακής», το οφειλόμενο χρέος είναι σχετικά μικρό και φτάνει τις 36.000 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες, δηλαδή η κυρία Ζαρούλια και ο αδελφός της, μέτοχοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Λυδία Τουριστικές και Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις», έχουν αρνηθεί να πληρώσουν τα οφειλόμενα, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από την αρμόδια ΔΟΥ.

Και αυτό, παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση εμφανίζει κέρδη και μάλιστα διανέμει και μέρισμα στους μετόχους της.

Έτσι, έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του μισού ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο. Η πρώτης προσφορά, μάλιστα, έχει οριστεί στα 169.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία εμφανίζει τα κέρδη της από την εκμίσθωση του κτιρίου και της ξενοδοχειακής επιχείρησης σε οικογένεια Βορειοηπειρωτών που το διαχειρίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...