Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τα "ορφανά" του Καραμανλή... βγάζουν γλώσσα!

Βουλευτές και αποτυχημένοι πολιτευτές που ανήκουν ή που λένε πως ανήκουν στο λεγόμενο Καραμανλικό μπλοκ, συνεχίζουν με περισσή αλαζονεία να προκαλούν και να εμπαίζουν την κοινωνία.

Πότε με εξυπνακισμούς και πότε με τις σοβαροφανείς κενολογίες τους για την "χρυσή εποχή" του "ξεκούραστου" της Ραφήνας.

Η έπαρσή τους δε είναι τόσο εξοργιστική που δεν διστάζουν οι θεομπαίχτες να ισχυρίζονται, ότι στην οικονομία, επί Καραμανλή, ήταν όλα καλώς καμωμένα.

Κι όλα αυτά τα λένε έχοντας, κατά πως όλα μαρτυρούν, το "πράσινο φως" από τον "Βούδα" της Ραφήνας.

Σύμφωνα μάλιστα με την "λογική" τους η οικονομία επί ημερών τους ήταν "ανθηρή" κι ως εκ τούτο για τα σημερινά χάλια της οικονομίας, φταίει αποκλειστικά ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του.

Το πλέον εξοργιστικό όμως με τα "ορφανά" του Καραμανλή είναι ότι για την διόγκωση του ελλείμματος, δεν… είδαν και δεν… άκουσαν τίποτα, από το 2004 μέχρι το 2009 που κυβερνούσε ο "Ηγέτης" τους.

Κι όπως είναι φυσικό, οι μπιζιμπόντηδες του Κολωνακίου, της Αράχοβας και της Μυκόνου, δεν λένε κουβέντα για την διόγκωση του ελλείμματος, για τη γιγάντωση της διαφθοράς, για τις χιλιάδες γαλάζιες προσλήψεις, για τους κουμπάρους, για τα… Βατοπέδια και για άλλα πολλά "επιτεύγματα" που έγιναν επί Καραμανλή!!

Στο Μαξίμου τώρα δεν πετάνε και τη σκούφια τους για τα καμώματα των λεγόμενων Καραμανλικών: κι αυτό γιατί αφενός διαπιστώνουν, για άλλη μια φορά, ότι τα "ορφανά του ξεκούραστου" αποτελούν "βαρίδια", όπως χαρακτηριστικά λένε, στην προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς για τη χώρα, και αφετέρου οι υποσχέσεις και οι μεγάλες κουβέντες διαφόρων αυλικών του τέως πρωθυπουργού, ότι δήθεν ο Καραμανλής στηρίζει Σαμαρά, δεν είναι παρά λόγια του αέρα.

ΥΓ. Οχι πως δεν ευθύνεται ο Παπανδρέου και οι κηπουροί του που έριξαν τη χώρα στα βράχια, αλλά το δρόμο προς τα βράχια, όπως όλοι μας καλά θυμόμαστε, τον είχε χαράξει. με απόλυτη ακρίβεια, ο Καραμανλής μαζί με 4-5 φίλους του υπουργούς, που κυβερνούσαν τότε τη χώρα…


http://kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...