Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: «Μυστικός δείπνος» 12 στελεχών μετά την κίνηση των 7 «λογαχών»

Μία μόλις νύχτα μετά τη μυστική σύναξη της Πέμπτης στο Inercontinental, όπου συγκεντρώθηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ με κεντρικό πυρήνα τους λεγόμενους επτά «λοχαγούς» - υφυπουργούς των κυβερνήσεων Παπανδρέου -, μια νέα ομάδα, που πρόσκειται στον πρόεδρο του κινήματος Βαγγέλη Βενιζέλο, είχε τη δική της συγκέντρωση. Ο «Μυστικός Δείπνος» 12 στελεχών που συναποτελούν τη Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατική Κίνηση, έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε γραφείο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Στη συγκέντρωση της Παρασκευής στη Χαριλάου Τρικούπη βρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Οδυσέας Κωνσταντινόπουλος, Τάκης Ρήγας και Σιμεών Κεδίκογλου. Επίσης παραβρέθηκαν οι Γιάννης Δατσέρης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Πάνος Μπεγκίτης, Αθηνά Δρέττα, Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιώργος Σιακαντάρης και Χρήστος Δερβένης.

Συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία δήλωσαν ότι η κίνηση θα μετεξελιχθεί σε «επίσημη τάση» εντός του ΠΑΣΟΚ. Και υπογράμμισαν ότι συμφωνούν με τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση «υπό την προϋπόθεση» ότι κάτι τέτοιο σημαίνει την προώθηση των μεταρρυθμίσων προς την προοδευτική κατεύθυνση.

Οπως έγινε γνωστό στη συγκέντρωση είχαν προσκληθεί και βουλευτές και στελέχη από την επαρχία, αλλά το γεγονός ότι έλειπαν στις εκλογικές τους περιφέρειες δεν τους επέτρεψε να συμμετάσχουν.

Θεωρείται ωστόσο βέβαιο ότι η επόμενη συγκέντρωση της Σύγχρονης Σοδιαλδημοκρατικής Κίνησης δεν θα αργήσει και πως σε αυτήν θα συμμετάσχουν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την περιφέρεια.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...