Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Σαμαρά - Αγγελοπούλου στη Νέα Υόρκη - Παρουσία Μπιλ Κλίντον

Μια απροσδόκητη και εκτός προγράμματος συνάντηση είχαν το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και το ζεύγος Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, παρουσία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον.

Το «πηγαδάκι» των τεσσάρων στήθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης, που διοργάνωσε η μη κερδοσκοπική οργάνωση The Hellenic Initiative, με σκοπό τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στην οποία παραβρέθηκαν κορυφαίοι παράγοντες της ομογένειας και άλλοι ενδιαφερόμενοι για την πορεία της χώρας μέσα στην κρίση.

Για τη συμμετοχή στο δείπνο το εισιτήριο κόστιζε από 5.000 έως 50.000 δολάρια και συγκεντρώθηκε ένα ποσό μεγαλύτερο από 2.000.000 ευρώ, τα οποία θα διοχετευθούν στην ελληνική οικονομία μέσα από διάφορες δράσεις του Hellenic Initiative.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με το ζεύγος Αγγελόπουλου έγινε σε θερμό κλίμα και υπήρξε μία σύντομη ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της κρίσης.

Η κυρία Αγγελοπούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επιβεβαιώνοντας ότι παρακολουθεί όσα γίνονται στη χώρα, αν και έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική -τουλάχιστον όχι ακόμη-, λένε όσοι παρακολουθούν τις κινήσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...