Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

«Ηταν η πρώτη σύσκεψη χωρίς μπουρδολογία» είπε η Μπακογιάννη για τη συνάντηση με Στουρνάρα

«Οι συνάδελφοι ήταν καλά προετοιμασμένοι σε αυτά που προτείνουν, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν η πρώτη σύσκεψη που δεν υπήρξε μπουρδολογία», τόνισε την Πέμπτη η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στη μαραθώνια σύσκεψη των βουλευτών της ΝΔ με τον Γιάννη Στουρνάρα για το φλέγον, όπως αποδεικνύεται, θέμα του φόρου ακινήτων.

Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είπε μεταξύ άλλων: «Το κλίμα στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη των βουλευτών της ΝΔ με τον Γιάννη Στουρνάρα δεν ήταν κλίμα προθέσεων για να γίνει ζημιά στην κυβέρνηση».

«Οι βουλευτές που πήγαν στη συνάντηση και στον υπουργό Οικονομικών πήγαν, με επεξεργασμένες προτάσεις για τις αδικίες του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Αυτό που δεν έκαναν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών το έκαναν οι βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής και πρώην υπουργός, και εξήγησε ότι οι προτάσεις τους αφορούν τόσο την επαρχία όσο και τις αστικές περιοχές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο «για πολλές αδικίες». Ωστόσο υπογράμμισε πως «όλοι οι βουλευτές συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει διεύρυνση της φορολογικής βάσης».

Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιάννης Στουρνάρας σημείωσε ότι ενέχει πρόβλημα αντισυνταγματικότητας η διατήρηση του ΕΕΤΑ και υπογράμμισε στους βουλευτές πως «πρέπει να πάμε στον ενιαίο φόρο ακίνητων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...