Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ο Παπαμίκος και τα..."πανηγύρια"!


Οι ημέρες όπου όποιος ήθελε έμπαινε και έβγαινε από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το αναφέρω επειδή η χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του οργάνου επί των ημερών του νέου γραμματέα θύμιζε συνέδριο.

Εξηγούμαι: υπήρχαν καρτελάκια με τα ονόματα των συμμετεχόντων και χωριστά τραπέζια. Πάνω σε αυτά είχαν τοποθετηθεί φάκελοι με στοιχεία για τον προϋπολογισμό, συνεντεύξεις και παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά και στοιχεία από τις τελευταίες μετρήσεις. Μου λένε μάλιστα ότι η νέα περιφερειακή οργάνωση της ΝΔ παρουσιάστηκε σε προτζέκτορα.

Προχωρημένα πράγματα. Δεν ξέρω αν αυτό θα αρέσει στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, αλλά πληροφορούμαι ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σκοπεύει να συνεχίσει αυτού του τύπου την οργάνωση των συνεδριάσεων ανά τρεις μήνες. Κοινώς, τέρμα τα πανηγύρια.

Μένω στον Παπαμιμίκο, ο οποίος παρουσίασε χθες μια δική του εκδοχή της θεωρίας των δύο άκρων. Ο γραμματέας της ΝΔ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτός την τροφοδοτεί, καθώς προωθεί την ιδέα της καλής και της κακής βίας.  Τα Νέα
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...