Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Οι συνιστώσες ψάχνονται προεκλογικά

Λούκα Κατσέλη
Σίγουρο το έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι σύντομα θα πάμε σε εκλογές. Εξού και βρίσκονται σε εξέλιξη παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για ενδεχόμενες συνεργασίες. Κοινώς, οι τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν μεταξύ τους με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν. Τα λέω όλα αυτά επειδή μαθαίνω ότι οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν αυτές τις ημέρες. Αυτό δεν είναι ανεξάρτητο από το ότι αν υπάρξει συμφωνία για συγκεκριμένα πρόσωπα, το θέμα των συνεργασιών ενδέχεται να συζητηθεί και επισήμως στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ερχόμενης εβδομάδας.

Στις συζητήσεις πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν η Ανάσα (ΑΚΟΑ, Κόκκινο, Ρόζα), η ΑΡΕΝ και η Πλατφόρμα 2010. Εν δυνάμει συνεργαζόμενοι που συζητούν με τους προαναφερθέντες είναι οι αποχωρήσαντες από τη ΔΗΜΑΡ Στέφανος Μπαγεώργος και Ανδρέας Νεφελούδης, η Λούκα Κατσέλη και πιο συγκεκριμένα ο άνθρωπός της και πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νίκος Φωτόπουλος της ΔΕΗ. Να μην ξεχάσω και τους Οικολόγους Πρασίνους ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτών.

Περιττό να προσθέσω ότι η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει ότι θα λάβουν και κάποιο χρίσμα. Εξού και οι συνεννοήσεις γίνονται εγκαίρως προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Κοινώς, ξεκαθαρίζουν τώρα ποιους εγκρίνουν και ποιους όχι, προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα με ονόματα που ανακοινώνονται και κατόπιν «κόβονται». Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...